Elroy2019-01-30T14:54:22+01:00

Nice to meet you.

Elroy van Ouwerkerk

LROY is een uit passie en gedrevenheid ontstaan eenmansbedrijf met een focus op CRO, SEO & Web Analytics. De ambitie om een eigen onderneming te starten is er altijd al geweest, deze bestond al toen ik net op de middelbare school zat, maar kreeg pas echt vorm toen ik werkte bij de Telegraaf Media Groep (TMG). TMG is één van de grootste uitgevers van Nederland en beschikt over een breed pakket aan websites die maandelijks door miljoenen mensen worden bezocht.

Binnen TMG richtte ik mij als SEO & Web Analytics professional voornamelijk op de grotere titels, waaronder  De Telegraaf ,  Speurders  &  Relatieplanet.  Stuk voor stuk websites met een enorm bereik die veel te bieden hebben. SEO is een dynamisch vakgebied; het aanpassen van een website is een continu proces en dat maakt het juist zo interessant en uitdagend. Veel heb ik geleerd door mezelf erin te verdiepen, maar de beste leerschool is natuurlijk om er dag en nacht mee bezig te zijn.

Mijn kennis en vaardigheden heb ik verder kunnen verbreden en verdiepen bij vakantie review website Zoover & Weeronline. Daar ben ik sinds begin 2016 als teamlead conversie-optimalisatie (CRO) op strategisch niveau bezig met web analytics implementatie en de analyse en klant- en website data. Daardoor heb ik mij mezelf nog beter kunnen ontwikkelen op het gebied van SEO, web analytics en met namen conversie-optimalisatie.

Ervaring en kennis

Bij TMG en Zoover heb ik in die jaren de nodige ervaring opgedaan. Ik weet hoe belangrijk het is om het maximale uit je online activiteiten te halen, en deze ervaring wil ik graag delen. Echter komt het op meer dan enkel ervaring aan wanneer je in zee gaat met een zelfstandig ondernemer; belangrijker is dat je als professional beschikt over de juiste kennis van en het nodige gevoel voor SEO, Web Analytics & CRO.

Jouw ambities stel ik altijd voorop en ik zal mijn knowhow gebruiken om de online propositie te optimaliseren. Een persoonlijke benadering zorgt voor flexibiliteit en een samenwerking die het behalen van jouw doelstellingen bevordert. Met mij als adviseur heb je iemand:

     ➔ Die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen

     ➔ Die beschikt over jarenlange ervaring

     ➔ Die 24/7 klaar staat voor zijn klanten

     ➔ Die iedere online propositie tot een succes maakt

Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.