E-commerce website2017-05-29T08:58:42+02:00

E-commerce website

Neem de volgende stap

Contact opnemen

Online presence

Wat je doelstellingen of ambities ook zijn, het is belangrijk dat je beschikt over een goede website. Alles staat of valt met een sterke online presence.

Created with Sketch.

Een e-commerce website zal uit aanzienlijk meer pagina’s bestaan dan een meer statische website. Denk bijvoorbeeld alleen al aan een veelvoud aan producten in de webshop, of het aanbieden van meerdere soorten diensten of niveaus van dienstverlening.

Maximale conversie

Een webshop zal ook meer onderhoud betekenen; het aanbod van producten kan variëren, bijvoorbeeld door seizoensgebondenheid, maar ook het wijzigen van prijzen betekent dat de website hierop zal moeten worden aangepast.

SEO strategie

Natuurlijk is vindbaarheid ook bij een dergelijke website van belang, maar een complexere SEO strategie zal zeker bijdragen aan de conversie op de site. Zoeken mensen gericht naar specifieke producten, of zijn hun zoekopdrachten meer generiek en dus wat breder?

Je wilt namelijk dat jouw bezoekers precies op die pagina’s landen die voor hen op dat moment relevant zijn. Zeker als je een groot assortiment met veel verschillende producten of diensten op jouw website aanbiedt geldt; hoe meer variatie of onderscheid, hoe complexer de strategie.

Met een goede SEO strategie kun je met jouw e-commerce website een optimale conversie realiseren. Maar deze zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en dat is precies waar ik je goed mee van dienst kan zijn.

Kosten

Op basis van de initiële input, doelstellingen en behoeftes en het daaruit voortvloeiende advies zal ik een prijs op maat formuleren.

Traject

 • 1

  De eerste stap is het invullen van het aanvraagformulier, dan weet ik met wie ik het genoegen heb en waar het over gaat.

 • 2

  Je ontvangt van mij een e-mail met aanvullende vragen, zodat ik een goed beeld krijg van jouw doelstellingen.

 • 3

  Wanneer ik de antwoorden heb ontvangen ga ik direct aan de slag met de ontwikkeling van jouw website.

 • 4

  Hierna ontvang je het uitgewerkte ontwerp, waarover ik na jouw terugkoppeling nog een correctieslag zal maken.

 • 5

  Vervolgens stuur ik een login en de nodige documentatie ter ondersteuning, en tot slot de factuur.

 • 6

  Wanneer deze is voldaan is volgt enkel nog een overdracht van ownership.

Contact opnemen

of

Doe de test

Laatste blog artikelen