Doe de test2017-07-21T16:17:05+02:00

Doe de test en zie waar jij staat - het duurt maar 30 seconden

Bezoekers op mijn website meet ik 

Tijd om dit te gaan meten!

De beste keuze voor jou is de implementatie van het Google Analytics basic pakket. Dit is de eerste stap in de goede richting om te begrijpen wat de bezoeker op jouw website doet. Krijg meer inzicht en signaleer sneller verbetermogelijkheden.

Direct aanvragenMeer informatie
Succes van mijn bezoekers meet ik 

Tijd om je successen te gaan meten!

De beste keuze voor jou is een Geavanceerde Google Analytics implementatie. De uitgebreide Google Analytics implementatie is ideaal voor diegene die al de nodige ervaring heeft met data-analyse en toe is aan de volgende stap, het beantwoorden van de vraag: "Waarom vertoont een bezoeker dit gedrag?".

Nu aanvragen Meer informatie
Ik heb 
500 bezoekers per week op mijn website.

Tijd om dit te gaan verhogen!

De beste keuze voor jou om een goede SEO Analyse te laten doen. Wat voor website je ook hebt, als deze niet optimaal is ingericht voor Google zal deze minder goed te vinden zijn voor jouw potentiƫle klanten. De techniek, structuur maar vooral ook de inhoud zijn hierop van invloed en daarom essentieel voor SEO.

Analyse aanvragenMeer informatie

Haal het maximale uit je website!

Het is tijd om te gaan optimaliseren. Leer het gedrag van je bezoeker te analyseren en optimaliseer zijn "journey" door jouw website. En zorg daarmee voor een ideale mix van groei in conversie en tevreden klanten.

Contact opnemenMeer informatie