Analytics Basic2017-05-15T07:41:54+02:00

Google Analytics Basic

Alle data en inzichten die je nodig hebt.

Contact opnemen

Basic

Het basic pakket is vooral geschikt voor startende ondernemers die meer bezoekers naar hun site willen trekken, of meer klanten te werven.

Aan de slag

Voordat je aan de slag kunt met het optimaal inrichten van je website en maximaliseren van het bedrijfsresultaat is het van belang dat je weet wat voor mensen je site bezoeken. Waar komen ze vandaan, wat doen ze op je website of juist niet.

Created with Sketch.

Zorg dat je niks meer mist.

Google Analytics

Google Analytics beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface, wat betekent dat je er vrij snel mee van start kunt. Allereerst is het echter zaak om te zorgen voor implementatie van Google Analytics in de broncode van de website. Dit doe ik middels een tag manager, een methode waarbij slechts eenmaal een code geplaatst hoeft te worden, waarna toekomstige verdere metingen zonder tussenkomst van een developer opgezet kunnen worden.

Snel aan de slag

Is de code reeds geplaatst? Dan controleer ik of alle pagina’s en acties op de juiste manier worden gemeten. Het zien van de juiste gegevens is namelijk essentieel voor de vervolgstappen; als je handelt op basis van onjuiste data zijn de vervolgstappen potentieel desastreus. Zorg dus dat je niks meer mist!

De juiste data

Vervolgens stel ik de belangrijkste doelen in en zorg ik ervoor dat een dashboard deze resultaten helder en overzichtelijk weergeeft. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de metingen van de data en blijft altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen! Door middel van het dashboard kun je alles helder monitoren en altijd rapportages op maat uitdraaien, ongeacht wat je wilt weten of waar je op wilt sturen.

Self  – service of support

Ga je liever zelf aan de slag? Self-service is natuurlijk ook mogelijk, ik bied support aan met betrekking tot het gebruik van Google Analytics. Bekijk de mogelijkheden van Google Analytics advanced.

Traject

 • 1

  De eerste stap is het invullen van het aanvraagformulier, dan weet ik met wie ik het genoegen heb en waar het over gaat.

 • 2

  Je ontvangt van mij een e-mail met aanvullende vragen over de gegevens van jouw website.

 • 3

  Aan de hand van die gegevens zal ik Google Analytics implementeren op jouw website.

 • 4

  Vervolgens stuur ik een login en de nodige documentatie ter ondersteuning, en tot slot de factuur.

 • 5

  Wanneer deze is voldaan is volgt enkel nog een overdracht van ownership.

Contact opnemen

of

Doe de test

Laatste blog artikelen