Analytics Advanced2017-05-12T09:17:16+02:00

Google Analytics Advanced

Alle data en inzichten die je nodig hebt.

Contact opnemen

Advanced

Het advanced pakket is ideaal voor ondernemers die al de nodige ervaring hebben met data-analyse, of behoefte hebben aan volledige dienstverlening.

Stapje verder

Het kan heel goed zijn dat je al wat verder bent met je website en de analyse van je bezoekers, of simpelweg meer wil dan het basic pakket te bieden heeft. Het maakt ook hier geen verschil of Google Analytics reeds is geinstalleerd, of dat dit nog moet gebeuren. De stappen die we nemen zijn hetzelfde, we gaan alleen een stapje verder.

Doelen, filters en conversiepaden.

Feilloze implementatie en controle

Ook hier is de eerste stap om te zorgen voor een juiste implementatie van Google Analytics. Dit kan ik voor je verzorgen, en indien dit reeds is gebeurd loop ik alles na om zeker te weten het goed staat. De code kan namelijk verkeerd of dubbel geplaatst zijn, of misschien worden niet alle pagina’s doorgemeten.

Data-analyse op maat

Wanneer alles correct wordt gemeten kunnen we beginnen met de volgende stap: het verkrijgen van de juiste data en deze correct interpreteren. Ligt de focus van jouw website meer op verkoop van producten of het afnemen van een dienst, dan op voorzien in informatie? Het advanced pakket gaat wat meer de diepte in. Denk hierbij aan het instellen van doelen, filters en conversiepaden, essentieel wanneer je bijvoorbeeld over een e-commerce website beschikt.

Full service of support

Wat de behoefte ook is, ik kan je goed van dienst zijn. Het interpreteren van data, het gebruik van de interface, het opstellen van dashboards en rapportages of het aanmaken van meerdere profielen: samen bepalen we het ideale traject dat volledig is toegespitst op jouw wensen en doelstellingen.

Kosten

Op basis van de initiële input, doelstellingen en behoeftes en het daaruit voortvloeiende advies zal ik een prijs op maat formuleren.

Traject

 • 1

  De eerste stap is het invullen van het aanvraagformulier, dan weet ik met wie ik het genoegen heb en waar het over gaat.

 • 2

  Vervolgens neem ik contact met je op voor een uitvoerige analyse van de doelstellingen en wensen, zodat we samen het beste traject kunnen uitstippelen.

 • 3

  Aan de hand van die gegevens zal ik Google Analytics controleren of implementeren op jouw website, zodat ik aan de slag kan.

 • 4

  Wanneer ons traject ten einde is stuur ik de nodige documentatie ter ondersteuning en daarnaast de factuur.

 • 5

  Wanneer deze is voldaan is volgt enkel nog een overdracht van ownership, indien dit nog nodig is.

Contact opnemen

of

Doe de test

Laatste blog artikelen