Startup? Bekijk deze video over SEO!

Voor de meeste websites zijn zoekmachines van ontzettend groot belang. Want laten we eerlijk zijn, zonder de zoekmachines, zouden de meeste bedrijven niet gevonden worden op het internet. Dus als je een nieuwe website begint, dan is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk gevonden kunt worden. Een goede basis is dat je weet waarop je gevonden wilt worden.

SEO iWebAnalysis

Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor je organisatie en hoe kun je er voor zorgen dat je potentiƫle klanten je website vinden via deze woorden? Daarom is SEO (zoekmachine optimalisatie) niet meer weg te denken in deze tijd. Hoe kun je je website optimaliseren op de zoekwoorden die belangrijk zijn? En waar / hoe begin je?

SEO

In de onderstaande video worden in tien minuten een aantal belangrijke SEO tips gegeven over waar je op moet letten als je begint met een (nieuwe) website voor jouw organisatie. Het is de basis waarop je moet letten, een paar belangrijke tips die je kunnen helpen om je site up en running te krijgen!

[border width=”” height=”” padding=”5″] [/border] Bron: Seroundable.com

Geintereseerd? Laten we praten.

Ik ben in te huren als consultant, interimmer, projectmedewerker op het gebied van conversie-optimalisatie. Van adviserende rol tot aan begeleiding en uitvoering.

Contact opnemen
2017-05-12T15:26:07+02:00